Holbergskolen sejrer

 

Holbergskolen spillede i går to kampe i Ekstrabladets prestigefyldte skoleturnering. Begge kampe blev vundet stort. Henholdsvis 7-0 til drengene og 5-0 til pigerne.

Holbergskolens pigehold var de første til at forsvare Holbergskolens farver. Pigerne lagde ud i et hæsblæsende tempo hvor de fremmødte tilskuere blev forkælet med lækre detaljer fra kampens start. Zina blev kampens helt store oplevelse med to mål i bagagen og flere lækre detaljer.

Kampen blev spillet i bagende sol, og spillerne kæmpede tydeligt med varmen og det hurtige tempo. Ikke desto mindre blev Holbergskolens høje pres for meget for Tagensbo spillerne.  Zina satte sidste fod på en løs bold tæt inde ved mål og Holbergskolen havde scoret sit første mål . Da Holbergskolens ufortrødne piger først havde fået hul på bylden gik det stærkt. 2-0 målet kom efter et aggressivt genpres af Holbergskolens offensive trio bestående af Louise, Zina, og Katrine.

Resten af kampen blev en ensidig affære, hvor den bund-rutinerede anfører Nadia Nanji ledte sine tropper mod en sikker sejr. Værd at bemærke var også kampens sidste mål som blev sat ind af den defensive spilstrateg Sofie Tornøe. Sofie modtog bolden på midten af banen, hvorefter hun på ren Messi-manér satte to spillere af med et par hurtige træk, og derefter kanonerede bolden op i fjerneste målhjørne. Kampens spiller, som blev udnævnt af en af de mange fremmødte reportere, blev Zina Salae Sørensen.

Der var noget at leve op til for Holbergskolens drengehold, efter pigernes pragtpræstation. Heldigvis var drengene uberørte, af det umenneskelige pres der lå på deres skuldre denne solrige dag i Mjølnerparkens berygtede heksekedel. Drengene var klar fra start og det udmøntede sig hurtigt i et mål efter en sprint af Patrick Kristensen, der fik Usain Bolt til at ligne en middelmådig jogger. 2-0 målet kom efter et drop af Tagensboskolens målmand. Et nemt mål og drengene var nu godt på vej mod 3. runde af Ekstra Bladets turnering. Herefter tog Ahmad Harbieh over og gjorde dagen til sit show. Ahmad scorede et flot hattrick, heriblandt et rent verdensklassemål, der leder tankerne hen mod Thierry Henry i hans storhedsdage. Drengenes sejr var et studie i hvordan god organisation og sammenhold kan føre til store ting. Anfører Liban Jamal var den helt store organisator, og opretholdte ro i de defensive kæder, der forplantede sig gennem hele holdet. Til sidst scorede debutant Besar Ameti til 7-0 da han modtog bolden tæt ved mål og satte indersiden på. Fremtiden ser lys ud for Holbergskolens fodboldhold og vi kan nu blot afvente næste rundes lodtrækning, så vi kan se hvem der bliver de næste i Holbergskolens velsmurte fodboldmaskine. 

 

Af Morten Emil Christensen