Billedkunstens dag

Mandag, tirsdag og onsdag i uge 11 vil vi igen i år fejre Billedkunstens dag. 
I år skal vi male cirkler og mønstre. Det kræver lidt mere tid, når der skal males. 
Alle klasser kommer på skift ned i Hallen i to lektioner. 225 mindre masonitplader med cirkler og mønstre skal hænges op på hegnet ude foran skolen. Vi håber det bliver lige så godt, som de to sidste år. 

HUSK derfor at det er en rigtig god ide, at eleverne har tøj på, hvor det ikke gør så meget med en enkelt malerklat på tøjet. De får selvfølgelig forklæde på, men for en sikkerheds skyld. 

Vi glæder os til at svinge pensler med alle skolens 600 elever, og er spændte på at se det færdige værk hænge ude foran skolen. 

Holbergskolen arbejder med teater, kunst og performance

 

3. klassetrin har deltaget i en workshop af Teatret Værk, som er skolens eget husteater, med kunstnerne Annemarie Jeppesen og Seimi Nørregaard. Det var installation og performance forløbet ”Børnenes Bjerge” med temaet forbrug og erindring.

Eleverne så installationen ”Bjerge Af Ting” af Seimi Nørregaard på galleri Kvadrat16 i Valby. På Børnekulturhuset Sokkelundlille skrev de tekster om ting og byggede installationer af kasseret legetøj. Forløbet afsluttedes med en performance af eleverne i installationerne og en fernisering for forældre. Bjergene er nu udstillede rundt omkring på Holbergskolen

 

 

Legetøjsbyttedag

I dag holdt indskolingen på Holbergskolen legetøjsbyttedag. Alle eleverne havde legetøj med som de kunne bytte med hinanden. Der blev byttet på kryds og tværs af klasserne.