9. kl sidste skoledag

Kultur- og markedsdag

Holbergskolen tog sig godt ud i fredags d. 19/5 på årets varmeste dag, hvor der var sat sejl til årets store festlige begivenhed, Kultur- og markedsdagen. Det blev en herlig dag, hvor en lang række foreninger, institutioner og skolen stod sammen om at præsentere aktiviteter, boder og kulturelle indslag.

Kongen af dansk rap, Jokeren præsenterede eleverne for dansk rap fra øverste hylde. Pia Allerslev fik sagt farvel til skolen, som hun har besøgt adskillige gange de sidste 4 år. Eleverne fik vist deres kreativitet ved en lang række boder, hvor overskuddet gik til skolens elevfond.

Skolen er meget glad for alle de mennesker, der havde valgt at møde op til den traditionelle dag, hvilket viser det store sammenhold og den store opbakning til vores skole og område. Som Jokeren sagde:

”Det her er nordvest, når det er bedst”.

Vi kan kun give ham ret.

Kultur- og markedsdag