Åbent hus

Vi holder åbent hus for alle interesserede den 8. november klokken 17.00 i Hallen
Her giver vi et indtryk af, hvad vi er for en skole, og du har mulighed for at stille spørgsmål til dit barns skolestart. Der vil også være mulighed for at blive vist rundt på skolen, så du kan få en fornemmelse for vores fysiske rammer. Vi glæder os til at se jer. Klik på billedet for at se invitation

Skriv dit barn ind

Du kan skrive dit barn ind i en københavnsk folkeskole og fritidsinstitution fra mandag den 5. november til søndag den 25. november 2018 Klik på billedet for at skrive dit barn ind

Kulturdagen

Holbergskolens dejlige tradition, Kulturdagen d. 7/9 blev igen i år et tilløbsstykke. Det blev en herlig dag, hvor en lang række foreninger, institutioner og skolen stod sammen om at præsentere aktiviteter, boder og kulturelle indslag. Vi fik set bl.a. Dansekapellet, karateopvisning og ikke mindst Holbergskolens egen, Alex Ambrose, der gav sit store hit, ”Hvad nu hvis”.

Et af de nye populære rapnavne, Navid spillede op til stor til eftermiddagsfest til stor glæde for alle. Eleverne fik vist deres kreativitet ved en lang række boder, hvor overskuddet gik til skolens elevfond.

Skolen er meget glad for alle de mennesker, der havde valgt at møde op til den traditionelle dag, hvilket viser det store sammenhold og den store opbakning til vores skole og område.