Skyggespil

"Jeg har en drøm.. " 4.klassetrin fortolkede Martin Luther Kings, Che Guevaras, Malalas og Marie Curies liv i ord og billeder. De hørte om personerne i historietimen. Så kom de ned på bagscenen i hallen, hvor de mødte Annemarie fra teatret Værk og Conni, Helle og Louise fra Børnekulturhuset Sokkelundlille. De tegnede og klippede personerne og udviklede små skyggeteater scenarier som blev vist for de øvrige 4.klasser og deres lærere i hallen på scenen.

Workshoppen blev udviklet til 4.klassetrin af Annemarie fra teatret Værk i samarbejde med historielærerne Morten og Magnus og Conni, Louise og Helle fra Børnekulturhuset Sokkelundlille.

Tak til eleverne for deres fantastiske bidrag. Og tak til deres lærere som bakkede op om projektet - Morten, Magnus, Mathilde, Peter, Mikkel, Kristian, Gitte.

Projektet var støttet af Åben Skole, Statens Kunstråd og Holbergskolen og er en del af teatret Værks aktiviteter på Holbergskolen.